Søg

Udekøkkener

Kiboko fremstiller udekøkkener i mange forskellige størrelse og udformninger, fælles for dem alle, er, at de er meget stilrene, nordiske og robuste, alt jern er varmgalvaniseret, så de er meget langtidsholdbare, og vedligeholdelsen er minimal. Mange af udekøkkenerne er med betonbordflade, der er også kunder der foretrækker en bordflade der består af frostsikre kakler.

Udekøkken med rustfri vask, vandhane til koldt vand. Gasblus med to blus. Lukket rum under gasblus til gasflaske og andre ting. Nethylde under bordfladen til opbevaringskasser. Låg til at lægge over gasblus, så urenheder hodes væk. Hele jernkonstruktionen er varmgalvaniseret, så holdbarheden er rigtig mange år. Køkkenet e godt 2 meter langt, ca. 0,6 meter dybt og 0,9 meter i højden. Bordet kan fremstilles i de mål man ønsker.

Kiboko har en del vaske i stentøj og lertøj, så hvis man er til kulørt, så er det måske sagen til udekøkkenet.

Her er et “standard” udekøkken, med en bordflade af beton, men en porcelænsvask og med koldvandshane og afløb. Bordet måler: Længde 2 meter, bredde 0,6 meter og højde 0,9 meter
Knivblok af bambus og et par Porsche knive. Det er en god begyndelse til udekøkkenet.
Her er et udekøkken med en vask fra Mexico. Det er et forholdsvis lille udekøkken, ca. 1,5 meter langt, bredden er 0,6 meter og højden 0,9 meter,
Her tager vi et kig ind i værkstedet, hvor der er ved at blive fremstillet et udekøkken, hvor der skal være vask og grill. Bordet bliver med gule kakler, som kan tåle frost.. Det er omkring 3 meter langt.
Her er så det færdige resultat. Stellet er malet sort, så det passer ind sammen med det øvrige der er i udeområdet, hvor køkkenet skal stå. Dette køkken er med koldt og varmt vand.
Her er et større udekøkken (3 meter langt), med dobbelt porcelænsvask, koldt og varmt vand, to gasblus, låger og stofforhæng.

Her vises et meget stort udekøkken, som er solgt til en Ungdomsskole, Der er både gas grill, gasblus og en meget stor vask, samt koldvandshane. Der er solid lås for lågerne. Hele konstruktionen er galvaniseret.
Her er et udekøkken, hvor køberen har valg at få fire låger i fronten, Rustfri vask og en “kokkemodel” af et blandingsbatteri, så det må siget, at være lidt af et luksus udekøkken.
Her er model Flexi, hvor de tre sektioner: betonplade, vask og træpladen, kan flyttes rundt, så det arbejdsmæssigt passer en bedst.
Det her viser en “standard” model, som der er solgt rigtig mange af, Modellen er med betonbordplade, porcelæns vask og spulehane til koldt vand.
Stort udekøkken, til fællesareal, for beboerne ved en bebyggelse i KBH. Der er Grill og gasblus, samt masser af hyldeplade bag ved lågerne. Der blev også installeret udekøkken i samme stil med vask.
Kiboko forhandler også forskellige gasblus, her det det et wokblus, med 3 reguleringsmuligheder.
Vaske i beton og porcelæn er også noget Kiboko har i butikken.
Udekøkken med vask fra Mexico. Bordet er 1,5 meter langt, o,5 meter i bredden og 0,9 meter i højden, Bordet er med betonbordflade.
Stort udekøkken til institution, Bænkene skal bruges, så børnene får en behagelig arbejdshøjde, når de skal arbejde ved udekøkkenet.
Udekøkken arrangement lavet til en lystbådehavn. Materialet er rustfrit stål. Der er Gasgrill, to gasblus, bord med vask og et stort “anretterbord”.
Lille udekøkken med vask og blandingsbatteri. Udekøkkenet er med betonbordplade.
Her er et stort udekøkken, det står i en kolonihave i KBH. Det er med en stor hjemmebygget vask, to gasblus, koldt og varmt vand.
Det her udekøkken er med låger, så der kan lukkes af. Det er med rustfri vask og net ved bagkanten, så der kan hænges hylder op til køkkenværktøj mv..
Kiboko fremstiller bålgrej og er også forhandler af forskellige bålgrej fra fabrikanter.
Udekøkken med plads til grej under bordfladen. Der er også blevet plads til et wokblus, som har tre reguleringsventiler. Hele konstruktionen er galvaniseret.
Her er det samme udekøkken med lågerne lukket. Her kan man tydelig se wokblusset.
Lille udekøkken med rund vask. Stellet er galvaniseret, så holdbarheden er mange år.