Søg

Udebrusere

Kiboko fremstiller udebrusere efter mål og ønsker fra kunden. Der fremstilles også en del “standard” brusere. Bruserne, der kan skrues fast i et underlag: Terrasse, uanset om det er beton eller træ. Der er også modeller der kan skrues fast på væggen. Materialerne er: Galvaniseret jern, messing, rustfrit stål eller kobber. Der fremstilles brusere både til koldt vand, og med mulighed for at blande koldt og varmt vand. Der findes også en solopvarmet model.

Kiboko har her i løbet af vinteren 2021/2022 fremstillet en udebruser til koldt og varmt vand, som via fleks- slange kan tilsluttes sommerhusets vandinstallation. Man kan så få sig et dejligt bade ude, med dejligt varmt vand.

Her er et eksempel på en udebruser, som har pileflet til afskærmning. Denne model er kun til koldt vand. Hvis man ønsker en udebruser der skal passe ind et bestemt sted, er det også muligt at få fremstillet en sådan.
Det her er den solopvarmede model. Der er indbygget en 40 L. varmvandsbeholder. Den skal naturligvis stå et sted, hvor der er mulighed for direkte sol på standeren.
Den her viste model, er både til varmt og koldt vand, som blades så det passer til den person der benyttet bruseren. Hele konstruktionen er galvaniseret. og der er hårdttræ til at stå på. Træ der holder til fugt.