Åbningstider

Nyheder

Der kommer mange nye varer hjem her i løbet af foråret 2019, så der vil være masser af nye varer på “Hylderne.”

I den kommende tid, vil siden blive opdateret, så man kan få et indblik i hvad der er på lager.

Vi har allerede nu et nyt udekøkken klar, det er med kakler fra Italien, de er i blå nuancer, så de matcher godt til Kattegat og himlen her i Odsherred. Vi er dog sikre på, at udekøkkenet vil passe godt ind rigtig mange steder.

Der er nu fremstillet flere modeller af udekøkkener, som er klar til fremvisning for kunderne. Der er også blevet fremstillet et antal kakkelborde i forskellige størrelser, med de lækre kakler fra Italien.

Kiboko er forhandler af kvalitets pander fra Frankrig.
Kiboko har leveret udekøkkener til et større byggeri i København. De skal benyttes til beboernes fællesareal.
Her er et vist eksempel på de borde der er leveret. Det er med kulgrill og to gasblus. Der er masser af hyldeplads bag ved lågerne.
Kiboko har betonvaske i forskellige størrelser. Der er runde vaske og firkantede. Vaske med hane til koldt vand, og vaske med blandingsbatteri. Vaske og bord til vasken kan også fremstilles i ønskede mål.
Fiske til at pynte op i sommerhuset.
Et får pynter i haven eller på terrassen.
Hos Kiboko kan man få fremstillet metalreol i mål. Reolerne fremstilles i 1 mm. galv. jernplade, så holdbarheden er i top. I kassen er der små hylder som kan skrues fast på væggen. Disse er også fremstillet i 1 mm. galvaniseret jernplade.,

Se åbningstider i bunden af denne side.