Søg

Betonborde

Kiboko fremstiller betonborde i mange forskellige størrelser og udformninger. De fleste borde bliver støbt, så de har en stålkant rundt om bordfladen, da det er vores erfaring, at det gør bordene mere robuste. Der er indstøbt rionet i bordfladen, så den ligger ca. midt i betonpladen, der er ca. 3 – 4 cm. tyk. Rionettet modvirker reven dannelser i betonen. Alt stål, ben, bordramme o.s.v. bliver galvaniseret, på de borde der skal stå ude. Der er tale om varmgalvanisering, som er meget holdbart.

Her under er der en oversigt over forskellige bordmodeller man kan vælge imellem. De største borde er 3 meter lange og 1,2 meter i bredden. Bordene fås både med og uden hjul. Kiboko er meget modtagelig for ideer fra kunderne, så kom med en idé til et bord, så den kan blive realiseret.

Det her bord, er et bord der består af en jernramme der er varmgalvaniseret. Bordfladen består af 8 beton fliser, som måler 50 x 50 cm., så bordet er ca. 1 x 2 meter.
Her er 4 betonborde klar til afhentning. De måler 1,2 x 1,2 meter. Der skal stå hos et arkitektfirma.
Det her er et stort betonbord, på over 2,5 meter og 1,2 meter bredt, så der er plads til den helt store familie. Konstruktionen består af 50 x 50 mm. rør. Alt jern er galvaniseret.
Her er et mindre bord, som måler 1 x 2 meter.
Runde beton borde med drejede egetræsben
Her er et par eksempler på vaske Kiboko også forhandler.
Her er et lille betonbord til gasgrillen.
Betonbord til kunde på Bornholm. Som det ses på beton bordfladen, kan man skimte Bornholm, som er lavet i galvaniseret pladejern. Bordet kan tåle at stå ude hele året.